Kærligheden venter

Mød andre mennesker med samme mål som dig.

Mange møder hinanden på nettet. Eventyret starter med et enkelt klik. Opret din Dating profil i dag!

Tag første skridt nu
vip dating mændvip dating mændvip dating mændvip dating mændvip dating mænd
vip dating mændvip dating mændvip dating mændvip dating mændvip dating mænd

Når kærligheden klikker

Siden 1998 har mere end en halv million danskere brugt VIPdaters til at date via nettet.

Vi mødte hinanden på VIPdaters, og hurtigt slog der gnister mellem os. I dag, 7 måneder senere, er vi flyttet sammen i vores første fælles lejlighed i København, og vi har mange gode tanker for fremtiden.

Sara og Frederik

Det var kærlighed ved første blik - eller klik, må vi vel sige. Det er nu 6 år siden, og siden da har kærligheden udvidet sig med bryllup og to dejlig børn. Vi kan varmt anbetale at date på nettet - men gør det med omtanke.

Melinda og Tom
online dating

Mød nye venner

Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Single

Det starter med dialog

VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

online date

Tålmodighed er en dyd

Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Dating Match

Gode råd til dig, som er nyt medlem

Forbliv anonym

Dine kontaktoplysninger er beskyttet, indtil du selv vælger at give dig tilkende, hvis du f.eks. vil tage skridtet til en date med et andet medlem. Indtil du har haft en rimelig dialog med medlemmet, bør du være påpasselig med at give oplysninger som emailadresse, bopæl, arbejdsplads, internetsider eller andet, som kan sætte et andet single medlem i stand til at kontakte dig personligt, uden at du ønsker det. Dette gælder både i din profil og i dine indledende beskeder til medlemmet.

Lidt for påtrængende

Hvis et medlem indbyder til en date, og er for påtrængende, eller frembruser for hurtigt med at øse ud af kærligheden, og på en mistænkelig måde beder dig om personlige oplysninger fra din profil, eller som du fornemmer forsøger at narre dig til at udlevere disse, så afbryd kontakten til den pågældende single. Du kan evt. vælge at blokere for medlemmet, så kan i ikke se hinanden på vores dating tjeneste. I grelle tilfælde bør anmelde singlen til vores kundecenter.

Kærligheden starter med en forsigtig date

Inden du aftaler en date med et andet medlem, er det godt at være lidt skeptisk. På alle dating sider findes der medlemmer, som er "fake-profiler", og som ukritisk søger kærligheden på vores dating side. Ofte er disse profiler dårligt formuleret, og de er ikke nødvendigvis dem, de udgiver sig for at være. Lyt til din mavefornemmelse, og afbryd forbindelsen hvis du føler dig usikker på situationen.

Kærligheden kan gøre blind, men send aldrig penge til et medlem

Lad være med at sende penge til andre medlemmer. Uanset om du er lovet en date, eller hvor god og hjerteskærende forklaring du har fået, så er der med stor sikkerhed tale om et medlem der ikke har reelle hensigter, og som udgangspunkt er det et af de kraftigste advarselssignaler om at der er tale om en falsk profil. Dette gælder for alle dating sider.

Markant aldersforskel

Vær på vagt, hvis du får besked fra et single, som er markant yngre eller ædre end dig. Kærligheden skelner måske ikke til alder, men alligevel.

Fuskere bruger også datingsider

Pas på at du kærlighden ikke blænder dig. Ligesom når du går i byen, besøger natklubber, diskoteker eller hvad du nu plejer, så findes der også på dating sider single mennesker, som snyder, lyver og bedrager deres omgivelser, for at få en date. Derfor skal du også på vores dating side bruge din sunde fornuft, og holde dig langt væk fra denne type mennesker, hvis du er så uheldig at støde ind i dem undervejs.

Giv dig god tid

Du skal ikke have travlt med at finde en date. Lad dig ikke presse af andre singler, til at tage forhastede beslutninger. Giv dig al den tid du behøver, så du kan på et indtryk af om den person du er i kontakt med virker ærlig og pålidelig. Et medlem som lyver om f.eks. sin alder, lyver måske også om så meget andet. Giv kærligheden en chance, og skriv med hinanden i en god periode, sådan at du kan få et godt og mere stabilt billede af hvem det er, du har med at gøre.

Billeder på dating profiler

De fleste singler vil gerne fremstå bedst muligt, og mange medlemmer har virkelig flotte billeder på deres profil. Det mest almindelige er dog, at billederne bærer præg af at det er "hjemmefotograferet". Professionelle "modelfotos" bør give anledning til forsigtighed.

Manglende billeder

Det er gratis at uploade billeder på vores dating side. Der er altså ikke nogen grund til at ikke give sig tilkende med fotos. Når man er i dialog med et andet medlem, er det betryggende at kunne få et visuelt indtryk af hvad det er for en person, gerne med billeder fra flere forskellige miljøer. Hold dig ikke tilbage med at opfordre andre singler til at uploade profilfotos og billeder til deres dating profil.

Vent indtil du er helt klar

En af de stærke sider ved dating på nettet er, at medlemmerne har mulighed for at lære hinanden at kende, inden de mødes og eventuelt finder kærligheden til hinanden. Via skriftlig dialog kan mange holdninger og principper efterprøves overfor hinanden, og man kan finde ud af om ens grundværdier passer nogenlunde til hinanden. Når du føler dig klar, så er det tid til at aftale den første date, som jo på godt og ondt kan vende op og ned på de forestillinger i begge har haft, på baggrund af jeres dialog. Aftalt altid jeres første date et sikkert sted, f.eks. offentlige steder som caféer, parker eller lignende. Det gør en date mod kærligheden mere sikker.

Giv kærligheden en chance

Trods alle disse advarsler, kan du godt give kærligheden en chance. Gå til den med sund skepsis, så du kan få samme gode oplevelser ud af det, som de tusindevis andre singler på vores dating side får det, hver eneste dag

God fornøjelse. Vi håber at du finder hvad du søger på VIPdaters.dk