Sikker dansk dating

Find en sød kæreste - start gratis i dag

Søger du nye venner eller måske en kæreste, så mød andre med samme mål som dig. Opret en profil, så er du klar til din første date.

Opret profil Log ind

Sikker dansk dating

Find en sød kæreste - start gratis i dag

Søger du nye venner eller måske en kæreste, så mød andre med samme mål som dig. Opret en profil, så er du klar til din første date.

Opret profil Log ind

Når kærligheden klikker

Siden 1998 har mere end en halv million danskere brugt VIPdaters til at date via nettet.

Vi mødte hinanden på VIPdaters, og hurtigt slog der gnister mellem os. I dag, 7 måneder senere, er vi flyttet sammen i vores første fælles lejlighed i København, og vi har mange gode tanker for fremtiden.

Sara og Frederik

Det var kærlighed ved første blik - eller klik, må vi vel sige. Det er nu 6 år siden, og siden da har kærligheden udvidet sig med bryllup og to dejlig børn. Vi kan varmt anbetale at date på nettet - men gør det med omtanke.

Melinda og Tom
dating

For alle aldersgrupper

På VIPdaters er der godr spredning over både alder og køn. Det forøger dine chancher for at møde en som lever op til de forventninger, du måtte have til din kommende partner.

singler

Det starter med dialog

VIPdaters hjælper dig med at finde kærligheden. Dating er forlængst blevet normalt og helt stuerent, og i dag har mere end hver tredje dansker har mødt en partner på nettet.

mødestedet

Vent på den rigtige

Giv dig god til at at lære VIPdaters at kende. Du kan frit søge blandt vores medlemmer, som har samme mål som dig. Tag gerne kontakt med dem, som er det potentielle perfekte match for dig.

Seriøs dating

Kærlighed ved første klik

Har du været single længe nok og søger du kærlighed, forelskelse og parforhold? Så er VIPdaters.dk dating for dig. Kærlighed handler om følelser og kemi, men først skal du finde et interessant match, og det kan du på vores datingside. Her kan du udveksle livsopfattelse og synspunkter og beslutte, om I skal mødes og fortsætte samtalen. Vi søger alle den ægte kærlighed, og VIPdaters.dk hjælper dig med at finde en potentiel partner. Du kan også bruge vores matchmaker-funktion, som automatisk finder matchende profiler til dig.

Kærligheden starter (ofte) på nettet

Dating kender vi alle, og ligesom brug af digitale platforme anvendes på andre hverdagsområder i vores liv, er også netdating blevet et anerkendt og almindeligt forum at mødes på.

Dating er stadig to mennesker, der mødes med håb om intimitet, kemi og forelskelse, og i dag er det helt almindeligt, at dating i lige så høj grad foregår og især begynder online som på cafeer, i biografer eller andre steder.

Netdating virker. Vi kender alle kærestepar, der har fået kontakt til hinanden online. Netdating giver dig mulighed for at få kontakt til mange mennesker og mulige partnere på en nem og enkel måde. Du slipper for at bruge tid på at opsøge en mulig kæreste på en bar, café eller lignende. Er du genert, er det også rart at kunne tage første kontakt hjemme foran skærmen Vi vil gerne hjælpe dig på VIPdaters.dk har vi mulighed for på baggrund af data og algoritmer at hjælpe dig med at finde det bedste match. Netdating er på alle måder fremtiden, og derfor er VIPdaters.dk et godt mødested for dating i Danmark.

Vi er særligt koncentrerede i storbyerne, både København, Frederiksberg, Odense, Aarhus samt Aalborg. Bor du udenfor storbyerne, kan du finde kærligheden mere regionalt i både Hovedstaden, Midtjylland, Nordjylland, Sjælland og Syddanmark.

Vores erfaring og mål

VIPdaters.dk er en datingside med lang erfaring. Vi startede i 2001 og er derfor blandt de ældste datingportaler i Danmark i dag. Vi mener, at alle fortjener at blive behandlet som VIP, derfor er vores datingside for alle med ønske om at møde en anden. Du kan skrive til os og få et svar, og det er nemt at oprette og slette sin profil igen.

Vi vil gerne være ordentlige over for vore brugere, og der er altid hjælp at hente, hvis det er svært at oploade et profilbillede el.lign. Vi er et dansk firma med personale til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

VIPdaters findes også i Sverige under VIPdaters.se samt i USA under VIPdaters.com. Når vi har så mange år på bagen, er det fordi det er lykkedes at bringe mange mennesker sammen, mange har dannet par hos os, og vi får jævnligt tilbagemeldinger fra brugere, der takker for hjælpen, og at det har været en succes at være hos os.

Over 20% af den voksne befolkning er single i dag, og derfor er der et udbredt behov for at lede efter kærligheden påny. Det kan man gøre på mange forskellige platforme, men leder man efter den ægte, dybe kærlighed, er VIPdaters.dk et godt sted. Her bliver man ikke bare swipet til højre, men mange på vores datingside ønsker netop at fordybe sig og chatte med en potentiel kæreste, før I mødes.

Finder du det udmattende at udforske alle profiler, har vi også en matchmakerfunktion, som vi har brugt lang tid på at udvikle sammen med internationale konsulenter. Her kan du finde dine bedste match, det kræver blot, at du som bruger har oplyst om interesser og ønsker. Når du først har fundet et match, kan I sammen udforske, om i skal fortsætte dialogen.

Den rigtige relation

Dating på nettet har været i en rivende udvikling over de seneste år, og efterhånden er der ingen begrænsninger i afstand eller gennem samtaleapps, video – eller lydapps. For nogle er det dejligt at kunne udforske en datingside stille og roligt. Måske er du lidt genert eller du har tid og lyst til at kigge på profiler på skæve tidspunkter. Hos VIPdaters.dk er du selv herre over hvornår du skriver og til hvem. Mange skriver lange uddybende profiler, som gør det lettere at finde en potentiel partner.

Der er mange grunde til at være på vores datingside. Nogle søger venskaber, bekendtskaber, andre ønsker et lykkeligt og harmonisk parforhold, og nogle er ude efter en lille flirt eller en one-night-stand. Du kan lede efter noget langvarigt eller kortvarigt. Der er plads til alle her, og oplever du kontakt fra en profil, som ønsker noget helt andet end dig, kan du blokere vedkommende og koncentrere dig om dem, du finder interessante.

Held og lykke med at finde kærligheden

Vi kan ikke garantere kærligheden, men vi kan med garanti finde et match til dig, hvor du kan udforske kærligheden. Vores datingside er for alle og alle relationer, ung og senior, på udkig efter kvinder, mænd, et seriøst forhold eller nysgerrig på bekendtskaber eller en fling. Hos os kan du finde én at dele resten af livet med, og du kan finde et hurtigt bekendtskab. Du kan scrolle eller fordybe dig.

Vi ønsker dig held og lykke med at lade kærligheden og livet blomstre. Kærligheden har alle farver, livet skal være et eventyr, og dating er en god begyndelse.

Dating Match