Jeg er 45 år førtidspension men er frisk og ik dovn er uddannet frisør har boet i USA komm... dating med Anja, single Kvinde fra Horsens.
Jeg er 45 år førtidspension men er frisk og ik dovn er uddannet frisør har boet i USA komm... dating med Anja, single Kvinde fra Horsens.

Dating Anja
45 år, Horsens.

Anja er fra Midtjylland

Jeg er 45 år førtidspension men er frisk og ik dovn er uddannet frisør har boet i USA komme nu hjem til Danmark i 2002 , har en søn som bliver 24 år og en datter på 14 år træner 4 dag i ugen er lige begyndt og har 2 små Regørning job hver fredag på 6 timer . Ligger meget vægt på ærlighed og hader løgn og utroskab , er single i 6 mrd ca efter 15 år , og gå meget op i personlige hygiejne og er ik ryger vil helst have en kæreste der ik ryger ..har ik bil men kan tage tog , bus og går ud fra det går begge vej 👌🥰🥰anja


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Anja

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: