Jeg er , år og bor og er opvokset i Århus, og bor sammen med min mor, far og søster på , å... dating med Benitasen262, single Kvinde fra Højbjerg.
Jeg er , år og bor og er opvokset i Århus, og bor sammen med min mor, far og søster på , å... dating med Benitasen262, single Kvinde fra Højbjerg.

Dating Benitasen262
23 år, Højbjerg.

Benitasen262 er fra Midtjylland

Jeg er , år og bor og er opvokset i Århus, og bor sammen med min mor, far og søster på , år. Jeg har også en bror på , år, som er flyttet til Århus centrum.
Til dagligt går jeg på en STU uddannelse for unge med særlig behov, og vanskeligheder. Jeg drømmer om at arbejde med mennesker eller måske dyr, men har også andre plan B'er.
I min fritid kan jeg lide at være sammen med familien, venner, mine kæledyr, ude i naturen, nogle gange sporty, nogle gange feste og bylivet. Men elsker også bare være hjemme og se film, og slap af.
Jeg søger venner/flirt, som man kan bygge noget seriøst forhold/venskab med og dele hinandens liv og interesser. Det vigtigt at være der for hinanden, og accepterer hinandens forskelligheder, og være os selv sammen. Jeg er frisk på at lærer nye mennesker at kende, og mødes, og se hvad vi kan opnå sammen.
Jeg prøver være åben og ærlig, loyal og kærlig, og vil elske at have det sjov sammen osv.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Benitasen262

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: