Hej! Jeg hedder Camilla, 27 år runder snart de 28 år. Jeg bor på et bosted med 40 andre be... dating med Camilla, single Kvinde fra Sandved.
Hej! Jeg hedder Camilla, 27 år runder snart de 28 år. Jeg bor på et bosted med 40 andre be... dating med Camilla, single Kvinde fra Sandved.

Dating Camilla
28 år, Sandved.

Camilla er fra Sjælland

Hej! Jeg hedder Camilla, 27 år runder snart de 28 år. Jeg bor på et bosted med 40 andre beboere, jeg har førtidspension - en medfødt hjerneskade og en psykisk lidelse ved navn Skitzotypi. Jeg er en glad, sjov og frisk kvinde. :D

Du er velkommen til at skrive til mig hvis det lyster. :)


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Camilla

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: