Jeg hedder Claus, er 38 år og bbliver 39 år i december. Bor sønderjylland på en lille gård... dating med Claus, single mand fra Toftlund.
Jeg hedder Claus, er 38 år og bbliver 39 år i december. Bor sønderjylland på en lille gård... dating med Claus, single mand fra Toftlund.

Dating Claus, 39 år

Claus er fra Toftlund

Jeg hedder Claus, er 38 år og bbliver 39 år i december. Bor sønderjylland på en lille gård med en veninde. Som person er jeg meget sød, hjælpesom, kærligt, ærlig, hjerte på det rette sted, trofast, behandler en kvinde godt og er der for hende, ved hvordan en kvinde skal behandles, tænker meget på en. Til hverdag laver jeg : ved søge nyt job, passer gården, mit frivillige arbejde som vagt. Jeg kan godt lide se en film, biograftur er også hyggeligt, elsker gå en tur i skoven eller stranden da jeg nyder naturen, li cafe ture, li at komme ud og spise og hygge mig samt shoppingture, kan li at lave noget.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Claus

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: