Jeg opfatter mig selv som frisk og energisk. I min barndom og teenageår brugte jeg mange t... dating med Daniel, single Mand fra Aarhus C.
Jeg opfatter mig selv som frisk og energisk. I min barndom og teenageår brugte jeg mange t... dating med Daniel, single Mand fra Aarhus C.

Dating Daniel
23 år, Aarhus C.

Daniel er fra Midtjylland

Jeg opfatter mig selv som frisk og energisk. I min barndom og teenageår brugte jeg mange timer på landets fodboldbaner. Nu som , årig er det erstattet med fitness og løb. En gang i mellem dyrker jeg dog stadig diverse sportsgrene med venner/veninder. Jeg er meget udadvendt og glad for at møde nye mennesker. Til dagligt læser jeg økonomi og ledelse. Jeg søger erfaring, forkælelse både mentalt og fysisk.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Daniel

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: