Dating med DG fra Kokkedal - VIPdaters.dk
Dating med DG fra Kokkedal - VIPdaters.dk

DG
53 år, Kokkedal

Dating: DG fra Kokkedal
DG er single, skriv besked for en date

Søger en dejlig kvinde

Hejsa.

Jeg er en frisk, charmerende og eftersigende en meget velholdt fyr på 52 år, efter et par år alene synes jeg det nu er på tide at finde en dejlig Q, derfor prøver jeg dette site.

Jeg søger hende der ligesom jeg har styr på livet, én jeg kan grine, græde, hygge, rejse, lave mad med, gå i biffen med, ja i bund og grund en sød, frisk, fræk Q og fyrig kvinde til alt det gode som livet tilbyder.

Af type har jeg en positiv indstilling til livet og tror på det bedste i alle, jeg tror på at alt glider lettere med et smil, hjælpende hånd og en kvik bemærkning med rette glimt i øjet.
Jeg er yderst ærlig og trofast og jeg hader løgn samt utroskab i et forhold, jeg forventer at du har de samme præferencer, for på den måde når vi længst.

Empatisk, forstående, lyttende, kærlig, opmærksom, humoristisk og beslutsom er også nogle ord som passer meget godt på min person, og forhåbentlig også på din?

Motion er også en vigtig faktor for mig og derfor dyrker jeg det regelmæssigt, for mig er det vigtigt at ha en sund sjæl i en sund krop, da jeg tror på at mange sygdomme kan holdes fra døren ved at dyrke sin krop.

Jeg har et godt fast job som jeg er meget glad for, tror vist godt jeg tør sige at jeg har ”fundet den rette hylde” hvad det angår.

Er ikke til de lange skriverier, men lad os hellere mødes og se om kemien er der!

Håber at høre fra dig


online dating online dating online dating

VIPmatch

VIPmatch

maxmax
45 år, Humlebæk

Se profil

"maxmax" matcher de kriterier du har sat op for din søgning. Har du lyst, så tag et nærmere kig på profilen.