Hmm --- Jeg er 27 år og bor i en lille by ikke så langt fra Kolding.

Jeg kan lide nogle... dating med Emil, single Mand fra Vojens.
Hmm --- Jeg er 27 år og bor i en lille by ikke så langt fra Kolding.

Jeg kan lide nogle... dating med Emil, single Mand fra Vojens.

Dating Emil
28 år, Vojens.

Emil er fra Syddanmark

Hmm --- Jeg er 27 år og bor i en lille by ikke så langt fra Kolding.

Jeg kan lide nogle forskellige ting såsom at dyrke motion, læse og skrive digte, jeg blogger, og laver også nogle andre ting engang imellem ....

Arbejder pt på en gård som er ved at blive sat i stand.

Holder af at tage lidt ind til byen, fx Kolding, og se noget kunst, tage på cafe eller måske en nat i byen. Kommer dog ikke særligt meget ud af lejligheden pt. Er fra et helt andet område hvor mine venner stadig bor. Har ikke lavet så mange venner her hvor jeg bor nu.

Så det er nok derfor jeg har lavet en profil her. Håber at finde en veninde. Måske en kæreste? Hvis du vil vide mere, så må du jo sende mig en besked ;o) !


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Emil

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: