Dating med Johnjohn44 fra Klampenborg - VIPdaters.dk
Dating med Johnjohn44 fra Klampenborg - VIPdaters.dk

Johnjohn44
44 år, Klampenborg

Dating: Johnjohn44 fra Klampenborg
Johnjohn44 er single, skriv besked for en date

Søger min forhåbentlig sidste kæreste

Ansøgning om kærestestatus

Jeg er meget humoristisk, smilende, engageret, tro og udadvendt. Emner omkring mig er venner, København, naturen, rejser, musik, koncerter, større amerikanske serier, humor og hygge. Det er vigtigt for mig, at stillingen tillader små særheder, da de gør mig til den jeg er. Almindeligheder interesserer mig ikke, så særheder fra Deres side er også velkommen.

Jeg giver meget af mig selv - både i venskaber og i forhold. Ens kæreste skal også være ens rigtig gode ven. Jeg er typen, der samler Dem op, når De er nede. Jeg forventer, at tidligere ansatte ikke længere er en del af Deres liv, hvorledes der også skal være enighed om at løgne og utroskab er imod firmapolitiken.

Jeg tillader mig at foretrække at arbejdspladsen er inden for rimelig afstand, og at det er et ryger sted. Derudover ser jeg umiddelbart kun fremtiden for firmaet som et to-personers sted Og måske med nogle praktikanter...

Da jeg selv går op i den ydre præsentation, ser jeg gerne De gør det samme. Alt efter arrangement kan jeg tilpasse en både sexet og en afslappet tøjstil.

Fritidsinteresser og lignende kan altid komme på bordet, hvis denne ansøgning fører til videre samtale. I sidste ende er det altid kemien der er vigtigst for at få arbejdet til at fungere.

gives væk gratis afhentning i brøndby eller jeg kan sendet til en date/god middag til den rigtig kvinde mellem 36-45 år

Varebeskrivelse:

Lækkert produkt fra Brøndby det eneste eksemplar indtil nu! smile

Fremstillingsdato:

18.02.1975 sidste salgsdato er ikke fastlagt endnu.

Indhold:

Et styks kærligt, sød, glad, ærlig, loyal, sjov, fræk, trofast, charmerende venligsindet hankøn.

opbevaring:

Varmt, kærligt og frem for alt, tæt på! Opbevares bedst under dynen - med selskab, da produktet ellers hurtigt løber tørt for batteri.

Anvendelse:

Bedst i brug i selskab med det modsatte køn, gerne over længere perioder end en aften. Bør nydes over en go middag, i sengen eller i sofaen til hygge med film. Behandles ekstra godt omkring jul og fødselsdage, da dette vil give det bedste og størst mulige afkast.

Manualer medfølger på:

Dansk og Engelsk!

Emballage:

100 % tøjprodukter af diverse kvalitet og farver. Til særlige lejligheder frikastes emballagen dog helt, og er desuden genbrugeligt efter vask. Ekstra emballage kan dog købes i diverse tøjforretninger!

Bestilling:

Du skal være af det kvindelig køn, være dig selv, kærlig, loyal, åben, ærlig, glimt i øjet, smil på læben, seriøs, gerne gå op i dit udseende, og ikke mindst frisk på at nyde livet! Billede id skal vises før bestilling. Det kan også siges at produktet forbeholder sig retten til at være kræsen i sin udvælgelse.

Varestatus:

Er i øjeblikket ikke afsat! Kan ikke forudreserveres eller videresælges! Skulle der imod forventning opstå komplikationer returneres varen uden knust hjerte og mod visning af bon.
Dette er meget vigtigt!!!L

Jeg har 8 søskende, 1 går på arbejde, 6 er under uddannelse og 1 er arbejdsløs. 2 af mine søskende dumper til deres eksamen. Den 1 går på igen og består 2 gang og får 6... Kan du knække koden kan du komme i kontakt med mig

VIPmatch

VIPmatch

santo08
33 år, Charlottenlund

Se profil

"santo08" matcher de kriterier du har sat op for din søgning. Har du lyst, så tag et nærmere kig på profilen.