jeg er alenemand savner enkvindes bekendt skab for sammen at få et inspirende forhold både... dating med Knuderik, single Mand fra Brædstrup.
jeg er alenemand savner enkvindes bekendt skab for sammen at få et inspirende forhold både... dating med Knuderik, single Mand fra Brædstrup.

Dating Knuderik
70 år, Brædstrup.

Knuderik er fra Midtjylland

jeg er alenemand savner enkvindes bekendt skab for sammen at få et inspirende forhold både i og uden for sengen jeg er tidligere dir. iet stort fransk selskab og har lavet vandrennsings anlæg over det neste af asien erved rimmlig godt helbred trods en påkørsel ulykke i spanien for 2 år siden jeg er alm af bygning 176 høj har et lyst sind holder af naturen og bor faktis midt i den har daglig besøg af 2 rådyr som jeg giver foder men jeg føler mig meget alene og saner et godt grin en gang imellem hvis du fatter interase for mig vil helst kommigere med dig på telefon

Med venlig hilsen
Knud Erik


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Knuderik

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: