Hej
Jeg er en stille og rolig og til tider lidt genert som person. Elsker dyr og specielt... dating med Lathyrus, single Kvinde fra Køge.
Hej
Jeg er en stille og rolig og til tider lidt genert som person. Elsker dyr og specielt... dating med Lathyrus, single Kvinde fra Køge.

Dating Lathyrus
37 år, Køge.

Lathyrus er fra Sjælland

Hej
Jeg er en stille og rolig og til tider lidt genert som person. Elsker dyr og specielt hunde, drømmer lidt om engang at få min egen en dag,men da jeg godt kan havde lange arbejdsdage syntes jeg det er synd at den skal være alene hjemme, så det må nok vente en tid i nu.
Jeg er meget kreativ som person og kan godt li at spille spil og hygge med familien eller venner. Står heller ikke afvejen for en dag på sofaen med filmhygge. savner bare at have en at dele det med og en til at tage ud og opleve ting sammen med.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Lathyrus

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: