Hej til alle jer søds enige piger derude, jeg er en single mand i sin bedste alder, der sø... dating med Libsi, single Mand fra Aarhus C.
Hej til alle jer søds enige piger derude, jeg er en single mand i sin bedste alder, der sø... dating med Libsi, single Mand fra Aarhus C.

Dating Libsi
45 år, Aarhus C.

Libsi er fra Midtjylland

Hej til alle jer søds enige piger derude, jeg er en single mand i sin bedste alder, der søger et seriøst forhold til en sød pige, hvor stor du er eller hvor meget du vejer har intet betydning for mig, da der er det indre der tæller for mig jeg er kærlig, ærlig, omsorgsfuld , tolerant , gavmild, og sjov,, jeg håber at finde min fremtidig prinsesse herinde🌷🌺🌸❤️


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Libsi

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: