jeg er en ung kvinde på 33 år som søger en fyr at dele livet med , jeg elsker at fiske , s... dating med Line6, single Kvinde fra Odense SV.
jeg er en ung kvinde på 33 år som søger en fyr at dele livet med , jeg elsker at fiske , s... dating med Line6, single Kvinde fra Odense SV.

Dating Line6
33 år, Odense SV.

Line6 er fra Syddanmark

jeg er en ung kvinde på 33 år som søger en fyr at dele livet med , jeg elsker at fiske , skal helst ikke komme længere væk end fyn, kan lide at se en god film på fjerneren eller dvd, elsker børn, og mine dyr, må acceptere at jeg har tattoveringer.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Line6

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: