Jeg er en kvinde, som ind imellem kan synes, dagene er lidt tomme. Jeg søger en mand, der ... dating med Meta, single Kvinde fra Thisted.
Jeg er en kvinde, som ind imellem kan synes, dagene er lidt tomme. Jeg søger en mand, der ... dating med Meta, single Kvinde fra Thisted.

Dating Meta
66 år, Thisted.

Meta er fra Nordjylland

Jeg er en kvinde, som ind imellem kan synes, dagene er lidt tomme. Jeg søger en mand, der lige som jeg trænger til at have en god ven/kæreste, som også trænger til en at betro sig til og nyde tosomheden ind imellem. Jeg kan lide at læse, gå ture og nyde naturen. Jeg går i biografklub og har også lige fået et barnebarn, som selvfølgelig tager noget af min tid, da jeg skal helt til København, for at se hende.
Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet i psykiatrien i mange, mange år :)
Jeg vil gerne uddybe min profil, når der er en, jeg kan lide at tale med.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Meta

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: