Hej jeg er sød og rar mand, jeg søger en at mødes med irl. For at se om der er kemi til hv... dating med Mjølner75, single Mand fra Nivå.
Hej jeg er sød og rar mand, jeg søger en at mødes med irl. For at se om der er kemi til hv... dating med Mjølner75, single Mand fra Nivå.

Dating Mjølner75
45 år, Nivå.

Mjølner75 er fra Hovedstaden

Hej jeg er sød og rar mand, jeg søger en at mødes med irl. For at se om der er kemi til hvad det så byder på.
Jeg har 2 børn hver anden weekend i ulige uger og kan ikke få flere.
Jeg er 183 høj.
Jeg er ryger lige pt indtil at jeg stopper.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Mjølner75

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: