Tid til forandring. tid til at se indad. tænker indimellem hvad er det jeg søger. jeg er bare mig, midt i den tid jeg er i. lever  ... MrFox er en single mand fra Hovedstaden, København S. Find en date - se dating profil på VIPdaters.dk
Tid til forandring. tid til at se indad. tænker indimellem hvad er det jeg søger. jeg er bare mig, midt i den tid jeg er i. lever  ... MrFox er en single mand fra Hovedstaden, København S. Find en date - se dating profil på VIPdaters.dk

MrFox
56 år, København S

Soulmate

Tid til forandring. tid til at se indad. tænker indimellem hvad er det jeg søger. jeg er bare mig, midt i den tid jeg er i. lever her og nu og lader tingene komme og forme sig som dagene kommer.Tror på at kærlighed ikke skal søges men finde sig selv. få ord, et smil, en forståelse for hvem jeg er er nok.Hviler i mig selv. det er det som gør mig så stærk, søger måske en som kan gøre mig svag. gøre mig sårbar og finde netop hende som tør åbne sig.Tør du være svag. hengive dig til et andet menneske uden forsvar og uden barrierer, så er du nok den stærkeste.Jeg ved at min soulmate er et sted, og jeg ved hun kommer frem.

mens jeg "venter" lever jeg livet, er såmæn ikke så meget anderledes end alle andre. jeg ved bare for mig selv når den rigtige følelse er der.

så leg du dør ikke af det, måske en dag tiden står stille i blot 1 sekundt imens du leger. det ene sekundt ved du hvad der er rigtig.

vil du vide hvem jeg er så se i mine øjne, kan du se noget af dig selv, tør du spejle dig.Chatten er for mig en leg, men måske midt i legen jeg stopper op i blot et sekundt og ser dit glimt.


Hvis du er fri og uafhængig, er jeg en ideel makker. Jeg er fuld af vilde ideer og normalt fræk som en slagterhund. Hvis du er den forsigtige type, kan du være forvisset om, at jeg tager pusten fra dig. Jeg er lige så dyb og følsom under overfladen, som jeg er ubekymrede ovenover. Jeg afskyr konventioner og foretrækker at udtrykke følelser, når og hvor jeg virkelig føler for dem. Jeg kan for eksempel uden synlig grund overøse dig med gaver, men fuldkommen glemme din fødselsdag. Jeg dadler dig ikke, hvis du gør det samme. Faktisk sætter jeg pris på det, frem for at få en eller anden glansløs eller forudsigelig opmærksomhed.

Jeg elsker pludselige indskydelser og oplever faste aftaler nærmest som en klapfælde. Min begejstring varer kun så længe tingene er udfordrende eller har nyhedens interesse. Det betyder ikke, at du ikke kan regne med mig - jeg opfylder altid en forpligtigelse, men jeg bryder mig ikke om pligter, og jeg befinder mig bedst når alt kan ske.

Jeg har vanskeligt ved at sige nej. Det er en af mine sider, der bunder i min ukuelige optimisme.

Men skriv til mig hvis du er blevet nysgerrig på mere.

spørg mig bare ærligt og du får et ærligt svar tilbage.

kærligt knus fra mig til dig.

VIPmatch

VIPmatch

HenrikA
68 år, København NV

Se profil

"HenrikA" matcher de kriterier du har sat op for din søgning. Har du lyst, så tag et nærmere kig på profilen.