Hejsa
Jeg er en kvinde på , år og er fra Århus af. Jeg har en datter på , år som lige nu ... dating med Nikita32, single Kvinde fra Hjortshøj.
Hejsa
Jeg er en kvinde på , år og er fra Århus af. Jeg har en datter på , år som lige nu ... dating med Nikita32, single Kvinde fra Hjortshøj.

Dating Nikita32
34 år, Hjortshøj.

Nikita32 er fra Midtjylland

Hejsa
Jeg er en kvinde på , år og er fra Århus af. Jeg har en datter på , år som lige nu er på efterskole. Jeg søger derfor en af tilbringe livet og tiden sammen med og gerne være interesseret i børn. Og andet
Skriv hvis du har interesse ??
Man er velkommen til af spørge
Hved ikke lige hvad jeg ellers skal skrive ????


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Nikita32

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: