Jeg en dame som søger en god ven til hygge hjemme og i byen til lidt god mad samt en flask... dating med Nita, single kvinde fra Næstved.
Jeg en dame som søger en god ven til hygge hjemme og i byen til lidt god mad samt en flask... dating med Nita, single kvinde fra Næstved.

Dating Nita, 72 år

Nita er fra Næstved

Jeg en dame som søger en god ven til hygge hjemme og i byen til lidt god mad samt en flaske god vin.
Mit ønsker er: ikke ryger
Godt helbred
højde ikke under 175
du skal være glad for at
danse.
Proper med dig selv.
alder 68/72
Håber der er en som syntes det kunne være en ny begyndelse i det nyt år.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Nita

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: