Hej jeg er en mand på 68 som ønsker at stifte bekendtskab med en kvinde fra ca. 55år til 7... dating med Søren, single Mand fra Tistrup.
Hej jeg er en mand på 68 som ønsker at stifte bekendtskab med en kvinde fra ca. 55år til 7... dating med Søren, single Mand fra Tistrup.

Dating Søren
70 år, Tistrup.

Søren er fra Syddanmark

Hej jeg er en mand på 68 som ønsker at stifte bekendtskab med en kvinde fra ca. 55år til 72år.
Jeg sidder til leje i en rækkehus i en mindre provinsby i sydjylland, jeg bor alene, håber der findes en kvinde til mig også herinde.
Venlig hilsen Søren.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Søren

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: