Søger en sød mand med begge ben på jorden...Som kan stå ved det han sir og mener.. Og ik e... dating med Sunshine73, single Kvinde fra Gørlev.
Søger en sød mand med begge ben på jorden...Som kan stå ved det han sir og mener.. Og ik e... dating med Sunshine73, single Kvinde fra Gørlev.

Dating Sunshine73
48 år, Gørlev.

Sunshine73 er fra Sjælland

Søger en sød mand med begge ben på jorden...Som kan stå ved det han sir og mener.. Og ik er bange for at vise følelser...
Og han har INGEN mindre børn... Og ligner heller ik en julemand.. med hår og skæg over det hele... Han er gerne over 1.77 høj.. Gerne med en blød farkrop 😊 Og alligevel gør noget ud af sig selv og dufter dejligt 😍
Fitness gutter... Nej Tak !!!🤢🤢
Til jer der gerne vil ha et hurtigt Put.. Skrid du bare videre, til en som vil det samme som dig...For det bli'r IK mig !!!
Alder... Fra 45 og til og med 53 år... Og kun danske mænd... Tænder ik på udlandske mænd 🤷‍♀️
Og Hey.. Det her er min profil.. Så JO Jeg må godt skrive sådan !!!! Er ik betalende.. Men skriver du en besked, kan vi jo altid tag den over Messenger... Det kan jo slettes igen, hvis ik Vi vil snakke mere sammen 😉
Gider ik betale i dyre domme herinde... Og sådan er det bare...


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Sunshine73

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: