Hej

Lad mig præsenterer mig selv. Jeg er en mand på 48 der har styr på mit liv. Har en ... dating med Truelove, single mand fra Esbjerg.
Hej

Lad mig præsenterer mig selv. Jeg er en mand på 48 der har styr på mit liv. Har en ... dating med Truelove, single mand fra Esbjerg.

Dating Truelove, 49 år

Truelove er fra Esbjerg

Hej

Lad mig præsenterer mig selv. Jeg er en mand på 48 der har styr på mit liv. Har en god karrierer, er forfatter og musiker i fritiden. Men bruger også tid på familien og venner rejser og oplevelser. Mine venner beskriver mig som glad posetiv både med humer og drillende.

Men jeg savner en at dele livet og oplevelser med en jeg kan være noget for og og give mig 100 procent til


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Skapa ett nytt e-postkonto, då är det klart om du vill kontakta Truelove

Sponsorerede links:

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: