Jeg er en ungdommelig kvinde med glimt i øjet. Er livsglad, har masser af energi, og humor... dating med Vh, single kvinde fra Aarhus C.
Jeg er en ungdommelig kvinde med glimt i øjet. Er livsglad, har masser af energi, og humor... dating med Vh, single kvinde fra Aarhus C.

Dating Vh
60 år, Aarhus C.

Vh er fra Midtjylland

Jeg er en ungdommelig kvinde med glimt i øjet. Er livsglad, har masser af energi, og humor og selvironi. En god portion empati og indlevelse. Er også et seriøst menneske, der tager andre og mig selv alvorligt.
Er nytænkende, diplomatisk og har en positiv tilgang til livet og mennesker. Min udadvendthed og sociale forståelse gør mig til en god menneske kender. Jeg går langt for mine venner og familie. Og er ikke meget for flygtige bekendtskaber.

Jeg er vedkommende, nærværende og initiativrig medhensyn til daglig inspiration, omsorg og nærvær. Jeg nyder at være en feminin kvinde, ved at være klædt moderne eks. i kjoler, røde negle, højhælede sko. Er også til jeans med hængende eller opsat hår. Er i det hele taget til situationsbestemt fremførsel.

Jeg har et ønske om et parforhold, hvor vi sammen kan være hinandens sparringspartner. Hvor vi også tager del i hinandens "rejser "her i livet. Jeg inspireres og tiltrækkes af bl.a. intelligens, visdom, gode samtaler og følelsesmæssig næring.


Du skal selv være medlem, før du kan skrive til andre medlemmer.

Mød nye venner: Du har i forvejen mange venner på de sociale medier, men på vores dating side får du mulighed for at etablere en venneliste, hvor alle er singler, der lige som dig har et ønske om møde den eneste ene.

Det starter med dialog: VIPdaters har siden 1998 hjulpet tusindvis af singler med at finde kærligheden. En ny og superlækker side til medlemsdialog, gør det endnu mere målrettet at starte en samtale.

Tålmodighed er en dyd: Gå på opdagelse blandt VIPdaters mange medlemmer, der er også en som passer godt til dig. Du skal regne med at det kan tage 4-6 måneder, før du har fundet frem til den helt rigtige partner.

Opret en gratis profil, så har du taget første skridt.

Brug for en mere privat emailkonto?

Hvis du ikke har lyst til at udlevere din "offentlige" emailadresse, når du skal til at skrive med potentielle dates, kan du oprette en mail-konto den danske emailtjeneste Mail-Online.dk.

Så er du klar og parat, når du skal udveksle mails med ham eller hende, du vil på en date med. Du skal have en profil på VIPdaters, for at kunne skrive til medlemmerne, og så kræver det selvfølgelig at i begge er enige om at udveksle emailadresser.

Opret en mailkonto, så er den til brug når du vil i kontakt med Vh

Sponsorerede links:

Nyheder
emagasin1.dk - masser af spændende nyheder på nettet. Få gratis inspiration.

Chat
chat-online.dk - skal du finde en ny ven eller kæreste? Stort chat-forum.

Mail
mail-online.dk - email for alle overalt. Sikker og brugervenlig mail.

Sponsorerede links: